FIT MATEMATIKA 2

Naša serija matematičnih nalog za 1. razred navdušuje z visoko stopnjo izzivov in učence popelje na vznemirljiva popotovanja odkrivanja v svet matematike.
Vaje v tej zbirki nalog so sodobno oblikovane in so strukturirane glede na 4 matematična področja. Seznam nalog omogoča učitelju uporabo vaj brez pripravljalnega dela (prepisovanje ipd.). Predloge z nalogami so namenjene učencem v razredu in ostanejo v razredu. Učenci jih lahko sami vzamejo iz zbirke in jih po uporabi tudi vrnejo v zbirko. Naloge so različnih težavnostnih stopenj, zato lahko hitrim učencem in učencem z več znanja damo, ali si izberejo naloge, ki so njim primerne. To je preprost način, ki pomaga preprečiti motnje, ki jih povzročijo hitri učenci. Naloge lahko učenci izpolnjujejo z piši – briši flomastri.
Vse vaje so označene z zvezdicami. Te zagotavljajo informacije o stopnji težavnosti posamezne vaje: lahka, standardna ali težka vaja. V kompletu je 120 nalog + 8 flomastrov. Na hrbtni strani so rešitve nalog, ki jih lahko učenci sami preverijo
Na spletni strani proizvajalca se lahko po nakupu prijavite. Prenesete si lahko digitalne naloge, ki jih lahko uporabljate tudi na pametnih tablah. Na strani boste našli tudi kontrolni seznam za učence.

Kontakt

Sporočilo: