ZAČETNI KOMPLET MAVRIČNIH KAMNOV STAPELSTEIN

Kamni so večnamenski in idealni za sedenje, učenje in igranje. Iz njih lahko hitro postavimo gibalni in ravnotežni poligon. Narejeni so iz ekspandiranega polipropilena (EPP) so brez vonja in škodljivih kemikalij, zato so lahki za prenašanje in nalaganje, ter tako prihranimo prostor. Material je topel na dotik, nestrupen, odporen na obrabo in se 100% reciklira.
Kamne lahko uporabljamo za ravnotežne vaje v različnih težavnostnih stopnjah. Tako lahko glede na starost otrok dosežemo primeren izziv in individualno stimulacijo. Kamne lahko nalagamo in zlagamo ter razvrščamo in jih uporabljamo kot gradbene elemente.
Uporabljamo jih lahko za sedenje, saj se hitro in enostavno postavijo v kroge za sedenje ali posamezen stol za sedenje. Otroci in odrasli sedijo naravno in blizu tlom. Kamne lahko vključimo u učenje, saj jih lahko uporabljamo kot posode za sortiranje, ciljanje…. Kamni so vodo odporni, zato se lahko uporabljajo v vodi in za igre z vodo. Največja obremenitev 180 kg, velikost premera 27,5 cm, višina 12 cm

Kontakt

Sporočilo: